Stone Dekor Kft. útépítő iparágának technológia fejlesztése

Pályázó: stone dekor Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság  
Projekt címe: Stone Dekor Kft. útépítő iparágának technológia fejlesztése új munkahelyek létrehozása  
Szerződés száma: VEKOP-1.2.6-20-2020-00860  
Támogatás összege (Ft): 26 395 222  
A projekt megvalósításának kezdete: 2020.10.01.  
A projekt fizikai befejezésének határideje: 2021.03.31.  
 
Cégünk eszközbeszerzései már régóta akutálisak.
Az úthengerek mindenfajta cégünk profiljába vágó földmunkához és útépítésekhez alkalmasak. Eddig a munkáinkat korlátolta, hogy bérelt eszközzel és bérmunkással kellett elvégeznünk a tömörítési feladatokat. Az eszközbeszerzés folytán új álláslehetőség is keletkezne, így növelni tudjuk alkalmazotti létszámunkat is.
 
Ezen felül vállalkozói tevékenységünket is bővíthetjük direkt erre a területre is nagyobb méretekben.
A földmunkák során a juhlábpalástos henger az egyik legkiválóbb tömörítőeszköz, így kisebb költségen gyorsabban és hatékonyabban tudjuk elvégezni a munkákat a legnagyobb tömörségi százalékok teljesítése mellett.
A kisebb, úgynevezett ráülős henger, útépítéseknék vékonyabb alapok tömörítésére, illetve aszfaltburkolatok készítésénél a hengerlés végzésére a tökéletes megoldás.
A fentiekben vázoltak szerint cégünk igyekezett a munkavállalókat megtartani, ez továbbra is hosszútávú tervünk. Hiszen a szerződött kivitelezői munkákat az év második felében biztosan be kell fejezni, melyhez szükséges a teljes létszám.
Az új technológiák kezelésére pedig új szakemberekre van szükség. Bízunk abban, hogy a külföldről hazajött szakembereknek itthon tudunk fizetőképes munkát biztosítani.
 
Összességében az eszközbeszerzés új munkahelyeket teremthet a cégnél. Szélesítheti cégünk kivitelezési lehetőségeit. Csökkentheti a kiadásokat, és növelheti éves nettó árbevételünket.